Kokemuksia nettikaupasta on lentolipuista, hotelleista, konserttilipuista, digi-kamerasta jne. Esittelen kuitenkin "sattumia" ja pari ihan asiaan kuulumatonta sivustoa.

www.lahjaksilehma.fi/

Jos lahjan saajalle on vaikea keksiä lahjaa, osta lehmä. Se toimitetaan kehitysapumaiden köyhälle perheelle ja lahjan saaja saa kortin, joka alkaa: ostimme Sinulle lehmän. Jos vielä rahat menee sinne mihin luvataan!

www.ihmekauppa.fi

Taas löytyi sananmukaisesti ihmekauppa. Tarvitsetko muotoiltavan maljakon (kuumalla vedellä muotoilu, kylmä vesi säilyttää muodon), ammeeseen kelluvan ankkaradion tai led-kynttilän?

www.piklenin2006.com

Ei ole mitään tekemistä tämän aiheen kanssa ja on muutenkin viime kesän heiniä. Oli mukava seurata mieheni etenemistä ja huiputusta.

www.op.fi

Pankkipalveluihin on tullut uuusi e-maksu, jossa saat tiedon tulleesta laskusta sähköpostiisi ja tarkastettuasi laskun ruudulla, hyväksyt sen ja maksu menee eräpäivänä. E-maksut säilyvät kaksi vuotta pankin e-maksu arkistossa, voit käydä katsomassa Visa-laskusta, missäs sitä syötiinkään Barcelonassa viime kesänä.